Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Mercedes-Benz - Predám MERCEDES 250 Diesel a FEŠÁK

Predám MERCEDES 250 Diesel a FEŠÁK

predam_mercedes_250_diesel_a_fesak_8n3de.jpg
predam_mercedes_250_diesel_a_fesak_i3bps.jpg predam_mercedes_250_diesel_a_fesak_i3bps.jpg predam_mercedes_250_diesel_a_fesak_7dgoc.jpg predam_mercedes_250_diesel_a_fesak_7dgoc.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
23.02.2013 1 790,00 €

Predám Mercedes 124 250 D plasťák s aickou prevodovkou, plnefunkčný, dnes nová STK a EK, s láskou staraný, v dobrej výbave, elektrické 2 polohové strešné okno, rádio, zadné reproduktory, centrálne zamykanie, lakťová opierka vpredu aj vzadu, odnímacie ťažné zariadenie bajonet,posilovač riadenia,ABS, ASD, hliníkové disky originál nemecké originál mercedes, fólie na oknách zadných dverí, zadné hlavové opierky, zánovný motor skokan s recyklátorom,suchučký, aj čerpadlo, jazdil až doteraz výlučne na čistú naftu, plasty, nárazníky a zrkadlá vo farbe, interiér z modelu 95, teraz po výmene oleja, nevelká korózia na pravom zadnom blatníku,inak krasavec nevídaný, jazdí peknúčko, nič nebúcha, netrase, ide ako postel na kolesách, trvale rozmaznávaný, čačaný, treba vidieť. Malinká spotreba aj poistka, velká dostupnost náhradných dielov nových aj použitých za pár šupiek, Nízke prevádzkové náklady. Minimálna kazivosť, minimum elektroniky, žiadne riadiace jednotky,čipy, tranzistory ani snímače,ani iné počítačové kraviny,šartér, alternátor, lampy predné,zadné, pár relátiek, pár poistiek, klakson a servus. Modely 123, 124 vynikajú svojou vytrvalosťou a húževnatosťou, radia sa vo svojej triede k najspolahlivejším legendám na celom svete. 124ky počet vyrobených kusov vo všetkých modifikáciách presiahol 4a pol miliona kusov. Garantujem spokojnosť so stavom vozidla, spokojnosť s komfortom a príjemným vozením sa do nemlátom pri minimálnej údržbe a bez nehoráznych investícií. Cena 1790, malá civilizovaná dohoda pri aute samozrejmosťou.O viac info a foto si napíšte na miro.lukacovic@gmail.com Možná výmena za úžitkové, mikrobus, 4x4, van, osobné, doplatky dohodou.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: miro
Tel/Mobil: 0903231222

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.